Steun ons nu!

Met jouw hulp kan de vzw steun bieden aan wie het nodig heeft.
Hulp Syrie

Noodhulp Syrië

We leven allemaal mee met de slachtoffers in Syrië en Turkije. Een Hart voor Vluchtelingen ondersteunde de afgelopen jaren vele families in het Noorden van Syrië (onder andere in Idlib, Raqqa, Libanon, Palestina en andere delen van Noord Syrië). We roepen daarom op om geld te doneren zodat we snel hulp kunnen bieden. Overleven na de oorlog was niet evident, nu zijn ze alles kwijt.

Doe een gift BE04 8901 5426 8831, met als mededeling: noodhulp Syrië

Hart doneren

Je kan makkelijk geld doneren via BE04 8901 5426 8831

Tips:

  • Je kan dit op structurele basis doen. Een klein bedrag kan zeker!
  • Je kan die op basis van onze oproepen doen. We lanceren bijvoorbeeld specifieke acties: Moederdag, Terug naar school, Sinterklaas...
  • Bij giften van minstens €40 heb je recht op een fiscaal attest.
  • Dit wilt zeggen; doneer je voor 31 dec 2022 een gift van 40 euro of meer dan krijg je begin maart je fiscaal attest in je mailbox. Zet steeds je rijksregisternummer in de mededeling, zo kunnen we je gift gemakkelijk registreren. Wil je je attest via mail ontvangen? Stuur een mailtje naar info@ehvv.be.
  • Wist je dat deze giften 45% fiscaal voordeel geven
  • Jij maakt een wereld van verschil voor iemand, mede door jou gift kunnen we blijven doen wat we doen.


Een Hart voor Vluchtelingen gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.