Nieuws & activiteiten

Save Passage Bags

zaterdag 19 november, 2022

lees meer

Vacature Woonzoeker

donderdag 17 november, 2022

lees meer

Een cadeau van de Sint voor ieder kind (in Gent)

donderdag 10 november, 2022

Elk jaar kijken duizenden kinderen uit naar de komst van de Sint. Al is dat voor meer dan 200 gezinnen in armoede of op de vlucht niet evident. Daarom slaan S.M.A.K., Een Hart voor Vluchtelingen, De Rode Lotus vzw, De Sloep vzw, Hand in Hand en Sociaal 9050 (het Gentse solidariteitsfonds) de handen ...

lees meer

EHVV in de pers

zaterdag 29 oktober, 2022

Een overzicht van enkele artikelen.

lees meer

We zijn even gesloten tijdens de herfstvakantie

vrijdag 28 oktober, 2022

We zijn gesloten tijdens de herfstvakantie! We doen dit om te kunnen blijven doen wat we doen! Gesloten van 30 okt t.e.m. 5 nov Dinsdag nm 7 november zijn we terug open.

lees meer

Sinterklaas komt op bezoek

zondag 23 oktober, 2022

Wil je zelf een cadeautje ontvangen? Stuur een berichtje naar info@ehvv.be of kom even langs! Heb je vragen of opmerkingen: bel 09/328.41.24 op dinsdag/donderdag/vrijdag of zaterdag namiddag.

lees meer

Supportshop gaat terug open!

zaterdag 12 november, 2022

Ben jij al eens komen snuisteren? De sfeer even opsnuiven? Wist je dat wij een prachtig collectie kant hebben? Lintjes en handgeschept papier? Heb je een geschenkje nodig? Of wil je ons gewoon even bezoeken? Wees welkom! Elke zaterdag tss 12h en 18h en dit vanaf 12 november Een zondagsverkoop op ...

lees meer

#geenenkelmensopstraat

zondag 23 oktober, 2022

Het Gentse Solidarteitsfonds, waar wij ook deel van uitmaken, startte de actie #geenenkelmensopstraat. Wist jij … dat in Gent 1873 mensen dakloos zijn; waaronder 401 kinderen en 250 jongvolwassenen? dat Gent in 2024 Europese Jongerenstad wordt? dat we heel erg vinden dat in de toekomstige Europese ...

lees meer

Info moment van Vluchtelingenwerk Vlaanderen

zaterdag 8 oktober, 2022

lees meer

Onze allernieuwste nieuwsbrief

zaterdag 8 oktober, 2022

lees meer

VerteL, een kortfilm door Nic Balthazar

vrijdag 30 september, 2022

In deze tijden vol woede over onrechtvaardigheid en onmenselijkheid. Waar mensen als pionnen zijn binnen een spel van grootmachten. Is het tijd voor een positieve blik.

lees meer

Open brief aan onze burgemeester (AVS reportage)

vrijdag 5 augustus, 2022

1783 daklozen waarvan 401 kinderen, wat gaat u daar aan doen?

lees meer

Doe een gift!

Met jouw hulp kan de vzw steun bieden aan wie het het meest nodig heeft.

Bij giften van minstens €40 heb je recht op een fiscaal attest.

Dit wilt zeggen; doneer je voor 31 dec 2022 een gift van 40 euro of meer dan krijg je begin maart je fiscaal attest in je mailbox. Zet steeds je rijksregisternummer in de mededeling, zo kunnen we je gift gemakkelijk registreren. Wil je je attest via mail ontvangen? Stuur een mailtje naar info@ehvv.be. Wist je dat deze giften 45% fiscaal voordeel geven?

Jij maakt een wereld van verschil voor iemand, mede door jou gift kunnen we blijven doen wat we doen.

Een Hart voor Vluchtelingen gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.